За Pam pi Pam

Здравейте,

 Ние от Pam pi Pam оценяваме отделеното от Вас време да разгледате нашите вълнуващи ръчно изработени подаръци. Тук ще откриете разнообразие от уникални идеи. Вплетени в една цветна магия под формата на торти от пелени, букети от бебешки чорапки, близалки от меки бебешки кърпички и още много цветни и практични подаръци за малките деца и техните майки. 

 Ако все още се чудите какво да подарите на предстоящата погача или как да зарадвате новите родители с нещо изцяло приложимо и запомнящо се, то Вие сте на правилното място. Тук със сигурност ще Ви помогнем!

Нашата мисия

 За създаването на един красив и стилен Pam pi Pam подарък са необходими първокласни съставки, специално внимание към всеки детайл и разбира се.... доза любов!  Вашето пълно удовлетворение е нашия най-голям приоритет!

"Вълшебните" съставки

 Всеки Pam pi Pam подарък е създаден по индивидуален проект в нашето уютно студио. Това е мястото, където ние сътворяваме нашите вълшебства, място без тютюнев дим и домашни любимци.

 Всичко започва от внимателно подбраните съставки, а именно - еднократни бебешки пелени Pampers Premium Care и Pampers Active Baby, пухкави поларени одеялца, меки памучни пелени, нежни бебешки кърпички, цветни чорапки и лигавничета. Всички тези съставки оживяват пред очите ни в различни удивителни форми. 

  След като Pam pi Pam подаръка е придобил своя бляскав вид с помощта на нашите сръчни ръце.  Ние го поставяме в прегръдката на бисерен целофан с цветна панделка и картичка, на която може да напишете Вашето пожелание. В този си облик, може да сте сигурни, че подаръка е вече напълно готов да зарадва и очарова всички около него!

Гаранция

 Нашата главна цел е да се почуствате наистина щастливи и напълно удовлетворени от покупката си. С радост да разказвате на всички Ваши приятели за Pam pi Pam. Ние Ви гарантираме, че ако не сте доволни от покупката си, поради някаква причина (въпреки, че ние не можем да си представим такава), ние незабавно ще възстановим съответната сума или ще заменим съответния артикул.

Специално внимание

 Ако търсите, но все пак не намирате това, което търсите като дизайн, то ние бихме били щастливи да изработим Вашата индивидуална идея в рамките на разумни срокове. Всеки от артикулите може да бъде персонализиран чрез поставяне на името на детето върху него. За тези и други идеи просто ни се обадете на телефон 0886 332 129, пишете ни на  sales@pampipam.com или  в контактната форма, ние с радост ще изслушаме и сътворим желанието на сърцето Ви.

 И не забравяйте, че тук ще откриете истински запомнящи се, много весели и напълно използваеми подаръци за всяко ново бебе и неговата майка.

 За един прекрасен и приказен ден на новото бебе,

 Екипът на Pam pi Pam